Școala de Vară Galați Summer University

Galați Summer University este un proiect educațional, realizat de Liga Studenților din Galați, în parteneriat cu Univesitatea “Dunărea de Jos” din Galați, prin care se propune introducerea viitorilor studenți în mediul universitar gălățean, precum și familiarizarea acestora cu partea didactică (cursuri, laboratoare, seminarii), sau cu partea de educație non-formală, necesară pentru o dezvoltare personală completă.

În cadrul acestei activități, elevii vor fi cazați într-un cămin studențesc, vor servi masa la cantină, vor participa la activități didactice susținute de profesori universitari, se vor familiariza cu sălile de curs, precum și cu intregul campus universitar și vor interacționa cu mișcarea studențească. Aceștia vor putea vedea câte puțin din specificul fiecărei facultăți, urmând ca atunci când vor ajunge la finalul clasei a XII-a, să aibă o imagine de ansamblu asupra posibilităților pe care le oferă Facultățile din Universitatea “Dunărea de Jos” și să poată alege cel mai potrivit domeniu de studiu.

De asemenea, ei vor participa la activități de educație non-formală, precum team-building-uri, training-uri de comunicare, time-management și alte domenii de interes general, care le vor facilita dezvoltarea personală și profesională.

Pentru înscrierea la școala de vară desfașurată la Universitatea “Dunarea de Jos” este necesară completarea unui formular, însoţit de acordul unuia dintre părinți.

Înscrie-te

Fă-ți bagajele

Socializează

Distrează-te