Regulament


CONDIȚII DE PARTICIPARE:
• Ești absolvent al clasei a X-a sau a XI-a;
• Ai completat corect formularul de înscriere online până la data de 16.06.2019;
• Trimiți la adresa de mail inscrieregsu@lsgalati.ro o adeverință care să ateste că ești elev în clasa a X-a sau a XI-a (adeverința o poți lua de la secretariatul liceului);
• La data desfășurării proiectului (17.07.2019), te rugăm să descarci formularul de mai jos care trebuie completat de către parinții tăi și din care rezultă faptul că aceștia își exprimă acordul pentru participarea ta și nu există probleme în starea ta de sănătate. Formularul îl vei trimite scanat la adresa inscrieregsu@lsgalati.ro sau îl vei avea în format fizic la sosire. În lipsa acestuia nu vei putea participa la Galați Summer University 2019.

*Persoanele care suferă de boli contagioase nu pot participa la acest proiect.

Atenție! Formularele incomplete nu vor fi luate în considerare.

Menționăm că numărul de locuri disponibile este 90.

Descarcă formular pentru acordul parentalTRANSPORT:
Participanții care vin cu trenul, microbuzul sau autocarul vor fi întâmpinați la gară, respectiv autogară, de către organizatori. Cei care vin cu mașina trebuie să ajungă în Campusul studențesc “Alexandru Ioan Cuza”.

MASA:
Exceptând zilele de sosire și plecare vor fi asigurate 2 mese pe zi. Masa se va servi la cantina din cadrul Campusului studențesc “Alexandru Ioan Cuza”.

CAZARE:
Participanții vor fi cazați în unul din căminele studenţeşti din Campusul studențesc “Alexandru Ioan Cuza” (camere cu patru paturi și baie pe hol). În camere vor sta exclusiv participanţii de acelaşi sex.

*Pentru prevenirea incidentelor este interzis să aveți în posesie următoarele elemente: materiale toxice, materiale inflamabile/explozibili (ex: artificii, petarde), stupefiante, alcool.
**Nu este necesar să vă aduceți așternuturi, acestea vor fi asigurate de către organizatori.